Siirry pääsisältöön

Ota käyttöön Twinfield-kirjanpidon integraatio

Yleiskatsaus

Kun olet suorittanut tässä oppaassa kuvatut vaiheet, sinun ei tarvitse enää siirtää kirjanpitotietoja Twinfieldiin manuaalisesti — Tebi lähettää valitsemiesi tilien tiedot suoraan työkaluun joka ilta (päivän päätteeksi), mikä säästää aikaa ja vähentää tietovirheitä.

Onnistuneen integraation avain on Tebi-tilien kartoitus Twinfield-tileihin. Jos kaikilla tileillä, joilla on tietoja Tebi Back Officessa, on vastaava tili Twinfieldissä, tietojen synkronointi onnistuu! Jos esimerkiksi jollakin Tebi-tilillä ei ole vastaavaa tiliä Twinfieldissä, tietojen synkronointi epäonnistuu kyseisen päivän osalta.

Tämän kirjanpidon lisäosan käyttöön ottaminen maksaa 30 €/kk. Huomaa, että laskutus alkaa välittömästi tässä oppaassa kuvattujen vaiheiden suorittamisen jälkeen — vaikka et saisikaan asetuksia valmiiksi tänään. Voit tutustua käyttöehtoihimme tässä ja poistaa lisäosan käytöstä sekä peruuttaa sen tilauskustannuksen milloin tahansa integraatioasetuksistasi.

*Huomaa, että Twinfieldille lähetetyt tiedot kootaan pääkirjatasolla, mikä tarkoittaa, että tiedoille ei ole erittelyä tulokeskuksen mukaan (esim. ravintola vs lahjakauppa) tai kokoamista ryhmä/merkkitasolla.

Integroinnin vaiheet

  • Vaihe 1. Ota käyttöön kirjanpidon lisäosa

  • Vaihe 2. Ota käyttöön yhteys Tebin ja Twinfieldin välillä
    Vaihe 3. Tilien kartoitus

  • Vaihe 4. Viimeistele

Vaihe 1. Ota käyttöön kirjanpidon lisäosa

  1. Siirry kohtaan 'Asetukset',

  2. Siirry 'Integraatiot'-välilehteen

  3. Siirry 'Twinfield'-kohtaan ja napsauta 'Ota käyttöön Twinfield-integraatio'

  • Liittämisprosessin ensimmäinen vaihe on tämän integraation kustannusten ja käyttöehtojen tarkastelu.

  • Kun olet tehnyt tämän, voit napsauttaa 'Aktivoi & jatka'

Vaihe 2. Ota käyttöön yhteys Tebin ja Twinfieldin välillä

  1. Kun kirjanpidon lisäosa on aktivoitu Tebi Back Officessa, voit luoda yhteyden Twinfieldiin. Kun napsautat "Aktivoi ja jatka", sinut ohjataan sivulle, jossa voit määrittää lisää yksityiskohtia tälle integroinnille.

  2. Anna valitsemallesi yhteydelle nimi

  3. Täytettyäsi tämän kentän, klikkaa 'valtuuta'.

  4. Valtuutettuasi yhteyden, siirryt Twinfieldin verkkosivustolle, jossa voit kirjautua sisään olemassa olevilla käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Tämän jälkeen sinun täytyy antaa Tebille lupa päästä käsiksi organisaatiotietoihisi ja tilitietoihisi.

Varmistaaksesi, että yhteys toimi:

  • Siirry osoitteeseen https://live.tebi.co/backoffice → Siirry kohtaan 'Asetukset', --> Siirry kohtaan 'Integraatiot':

  • Katso Twinfield-kohtaa: jos tila on "Asetuksia ei ole viimeistelty", se tarkoittaa, että yhteys on muodostettu, mutta tietojen siirron aktivoimiseksi puuttuu vielä joitakin tietoja.

Vaihe 3. Tilien kartoitus

Tilien kartoitus on prosessin tärkein vaihe. Jos Tebi-tilillä ei ole kartoitettua tai vastaavaa Twinfield-tiliä, tietojen synkronointi epäonnistuu. Epäonnistumisen sattuessa saat sähköpostiviestin synkronointiyrityksen jälkeen (joka ilta).

  1. Kartoittaaksesi tilit, siirry osoitteeseen https://live.tebi.co/backoffice → Siirry kohtaan 'Asetukset', --> Siirry kohtaan 'Integraatiot':→ siirry Twinfield-kohtaan ja napsauta 'Viimeistele asetukset'.

  2. Päädyt vaiheeseen 3, 'Tilien kartoitus'.

  3. Tässä ensimmäinen vaihe on valita Twinfieldissä päiväkirja, johon haluat synkronoida tietosi.

  4. Kun olet valinnut päiväkirjan, voit jatkaa napsauttamalla "Siirry kartoitukseen".
    Sivulla näet yleisimmät tilit yläreunassa ja alaspäin vieritettäessä kaikki saatavilla olevat tilit.

  5. Valitse ensimmäinen päivä, jona haluat synkronoida Twinfieldiin. Tämä on aikaisin päivämäärä, joka sisältyy kirjanpidon vientiin.

Miksi tapahtumat näkyvät luonnoksina Twinfieldissä?

Twinfieldille lähetetyt tapahtumat on tarkoituksella lähetetty luonnostilassa. Tämä on tarkoituksellista — se antaa kirjanpitäjällesi mahdollisuuden tarkistaa ja muokata kirjauksia ennen niiden viimeistelyä. Jos tapahtumat näkyvät luonnoksina Twinfieldissä, tämä on oikea toimintatapa, ei virhe.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Twinfieldin integraatiosta

Miten voin tietää, oliko Tebin ja Twinfieldin yhdistäminen onnistunut?

  • Integraation aikana: jos kartoitusprosessista puuttuu tili, näet virheilmoituksen lähetettyäsi lomakkeen.

  • Integraation jälkeen: Voit siirtyä integraatiot-välilehteen, etsiä Twinfield-integraation ja napsauttaa 'Näytä'. Sivupaneeli avautuu, jossa näet, että tila on "AKTIIVINEN".

Jos et säännöllisen tiedonsiirron aikana saa virheilmoituksia sähköpostiin, tiedonsiirto on onnistunut. Tiedot lähetetään joka ilta päivän päätteeksi, joten virheen sattuessa saat sähköpostiviestin seuraavana päivänä.

Keneen voin ottaa yhteyttä, jos osa Tebin tiedoista ei siirry Twinfieldiin?

Kuinka usein tieto välitetään Twinfieldiin?

  • Joka ilta (päivän päätteeksi)

Mikä aikaväli tiedoista lähetetään Twinfieldiin, kun olen suorittanut tämän prosessin?

Tiedot alkaen päivästä, jonka valitset aloitusajankohdaksi, sekä kaikki sen jälkeen kertyvä data.

Miten laskutus toimii?

  • Laskutamme seuraavan kuukauden alussa (tyypillisesti 1. tai 2. päivä).

    • Esimerkiksi, jos otat integraation käyttöön 30. kesäkuuta:

      • Sinua laskutetaan kesäkuulta (koko kuukausi), vaikka aktivointi tapahtuisi viimeisenä päivänä.

  • Kun yhteys poistetaan käytöstä, siitä ei laskuteta seuraavana kuukautena.

Mitä tapahtuu tiedoilleni, jos poistan integraation?

Integraation poistaminen peruuttaa tilauksen ja estää tulevat synkronoinnit, mutta jo Twinfieldiin synkronoidut tiedot eivät muutu.

Voinko ottaa integraation uudelleen käyttöön sen poistamisen jälkeen?

Kyllä, mutta sinun on käytävä läpi koko asennus uudelleen — mukaan lukien OAuth-valtuutus, päiväkirjan asetukset ja tilikartoitukset.

Kuinka voin deaktivoida tämän palvelun ja lopettaa laskutuksen?

  • Voit siirtyä integraatiot-välilehteen, etsiä Twinfield-integraation ja napsauttaa 'Näytä'.

    • Sivupaneeli avautuu, jossa voit siirtyä sivun alalaitaan ja napsauttaa "Poista integraatio".

    • Jos haluat vain keskeyttää tietojen synkronoinnin (integraatio ja laskutus jatkuvat), voit napsauttaa "Keskeytä synkronointi".

Vastasiko tämä kysymykseesi?